NVBU Bouwmanagement

NVBU Bouwmanagement

Door het bestuur van onze vereniging is het initiatief genomen om NVBU Bouwmanagement op te zetten.

Er is bij onze jongere generatie ondernemers de behoefte om management- en directievraagstukken met elkaar te bespreken en kennis met elkaar te delen.

Ben jij ondernemer, niet ouder dan 42 jaar, en wil jij graag sparren met collega-ondernemers dan zijn wij op zoek naar jou!

Vanuit het bestuur zijn Edward Stanneveld en Gerard Hetebrij de aanspreekpunten voor NVBU Bouwmanagement.

Regelmatig vinden er bijeenkomsten plaats, die georganiseerd worden door de twee bestuursleden. Tijdens deze bijeenkomsten kan jij de voor jou belangrijke thema’s aankaarten. Deze tips, ideeën, wensen worden dan meegenomen in de opzet van volgende bijeenkomsten.

 Indien je vragen hebt over NVBU Bouwmanagement, dan kun je contact opnemen met Edward Stanneveld, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., of Gerard Hetebrij, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wil jij je aanmelden voor de bijeenkomsten, stuur dan even een mail naar één van de twee bestuursleden of naar het secretariaat, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Contactgegevens

Noordelijke Vereniging
Burgerlijke & Utiliteitsbouw

Brink 2
9411 KR Beilen

Postbus 115
9410 AC Beilen

info@nvbu.nl
Telefoon 0522 470339

Leden login

© Copyright (2018) NVBU, Beilen