Het nieuws dichterbij

9, 10 en 11 oktober Bouw Compleet in Evenementenhal Hardenberg

Op 9, 10 en 11 oktober 2019 vindt alweer de 22ste editie van Bouw Compleet in Evenementen Hardenberg plaats. Bouw Compleet is de ontmoetingsplek van Noordoost Nederland waar alle onderdelen uit de bouwbranche samenkomen. Bouw Compleet biedt volop mogelijkheid om contacten te leggen en te versterken met exposanten uit de regio. Op de vakbeurs schitteren ook mooie landelijke namen, maar vooral regionale spelers, waardoor zichtbaar wordt wat speelt in de regio. Het is tevens de plek waar de vakman inspiratie op doet om zijn werk efficiënter uit te kunnen voeren en na zijn bezoek aan de vakbeurs weet hij wat er speelt in zijn vakgebied

.  

 

Vernieuwd concept

Het beursconcept van Bouw Compleet is aanzienlijk op de schop gegaan. In de afgelopen periode heeft organisator Easyfairs alle wensen van bezoekers en exposanten in kaart gebracht. Naar aanleiding van deze behoeften uit de bouwbranche is het concept van Bouw Compleet vernieuwd. De beurs wordt het feest voor bouwend Noordoost-Nederland. Zo is de beursdata aangepast naar woensdag 9 tot en met vrijdag 11 oktober 2019 en wordt een volledige beurshal ingericht met als thema ‘Leven in de Bouwerij’. De overige hallen worden allemaal geclusterd per thema en de segmenten verf, glas en afbouw worden opgenomen binnen het Bouw Compleet-concept.

De Bouwerij

Waar fun, entertainment en netwerken samenkomen! Omdat beleving één van de speerpunten is van Bouw Compleet is er een hal speciaal hiervoor ingericht. Er is een VIP Area ingericht waar exposanten samen met relaties kunnen genieten van livemuziek. Ook zijn er lounges ingericht, waar volop ruimte is om te netwerken.

Veilig werken

Een belangrijk thema op Bouw Compleet is 'veilig werken’. Sinds 2013 blijft het aantal ongevallen op de bouwplaatsen stijgen. In samenwerking met Volandis wordt in de Bouwerij op een ludieke wijze aandacht geschonken aan dit thema.

Personeelstekort in de bouw

Het kan u bijna niet zijn ontgaan: de bouw kampt met een ontzettend groot tekort aan personeel. Tijdens de crisis verdwenen 75.000 banen in de bouw, en nu de sector weer is opgebloeid is er volop vraag naar kwalitatief personeel. In hal 1 wordt er een ‘toekomstplein’ gecreëerd. Hier kan de toekomstige werknemer in gesprek gaan met werkgevers. Ook worden hier vacatures getoond van exposanten die zijn vertegenwoordigd op de vakbeurs. Om het plein staan exposanten als CTS Techniek, Bouwmensen en PraktijkUitzendbureauBouw (PUB). Zij informeren jongeren of zij instromers over diverse toekomstperspectieven en de verschillende bij – en omscholingsmogelijkheden.

Voor meer informatie

Houd onze website in de gaten voor de laatste updates over Bouw Compleet www.bouwcompleet-hardenberg.nl  

Contactgegevens

Noordelijke Vereniging
Burgerlijke & Utiliteitsbouw

Brink 2
9411 KR Beilen

Postbus 115
9410 AC Beilen

info@nvbu.nl
Telefoon 0522 470339

Leden login

© Copyright (2018) NVBU, Beilen