Slide background

NVBU behartigt de belangen van bouwbedrijven in de burgerlijke en utiliteitsbouw

Noordelijke Vereniging
Burgerlijke & Utiliteitsbouw
Brink 2
9411 KR Beilen
Postbus 115
9410 AC Beilen
info@nvbu.nl
Telefoon 0522 470339
Fax 0522 470557

Gratis juridisch spreekuur

Met trots presenteren wij ‘een nieuwe loot aan onze stam’ van de gratis spreekuren. Vanaf 13 oktober 2015 zullen Mr. M. (Marco) Dijsselhof en Mr. D.(Dennis) Koerselman een gratis juridisch spreekuur verzorgen.

Beide heren zijn advocaat bij Trip Advocaten en Notarissen.

Bouwbedrijven lopen regelmatig op tegen juridische problemen. Op civiel gebied, op het gebied van ondernemersrecht of bouwrecht. Eigenlijk is er sprake van een ongelimiteerde opsomming van juridische problemen.

U kunt als lid van de NVBU gebruik van een gratis juridisch spreekuur. Elke vier weken vindt op dinsdagmiddag het juridisch spreekuur plaats. Eén van beide heren – of soms allebei – is dan op het kantoor van de NVBU aanwezig om al uw vragen op juridisch gebied te beantwoorden. Soms lukt dat niet tijdens het spreekuur, maar dan kan er uiteraard een vervolgafspraak gemaakt worden.

U kunt in alle rust in een aparte ruimte uw probleem bespreken. U krijgt voor elk spreekuur een herinneringsmail van ons. Als u gebruik wilt maken van het juridisch spreekuur, dan is het wel raadzaam om aan te geven over welk onderwerp u van gedachten wilt wisselen of wilt bespreken. Dan kunnen de heren advocaten – zo nodig – zich voorbereiden.